header banner
Default

Complete beoordeling en informatie en ervaringen met Litebit


Wil jij je eerste stappen zetten binnen het traden van Cryptocurrency? Of misschien ben jij een oude rot in het vak op zoek naar een nieuwe exchange?

”LITEBIT wed in 2019 gestemd tot ’s werelds beste crypto broker en is dus zeker het bekijken waard.”

Litebit is een ideaal platform om vele cryptocurreny op aan te kopen via IDEAL

Wat zijn de voordelen van LITEBIT

VIDEO: LITEBIT REVIEW: Ontdek Mijn Ervaringen Met LiteBit, de Wallets & Het Kopen en Verkopen van Crypto!
Corné Marchand

“LiteBit” is uitgeroepen tot ’s werelds beste cryptomakelaar in het jaar 2019. Daarnaast bieden ze trading, bieden niet echt trading aan maar alleen kopen/verkopen aan voor 53 verschillende soorten cryptocurrency. Ook is het platform erg veilig en makkelijk te gebruiken – vooral dat laatste is zeer belangrijk wanneer jij je eerste stappen zet binnen het crypto traden.

”LITEBIT geeft daarbij ook nog eens goede klantenondersteuning waardoor je snel uit de nood geholpen word indien je met vragen zit. Het platform wordt momenteel gebruikt door meer dan 600,000 gebruikers en deze exchange heeft een 8/10 op Trustpilot met erg goede recensies van klanten.”

Het platform lanceerde trouwens ook de LiteBit App, een erg goede applicatie voor zowel Android als iOS waarmee je makkelijk en snel kan traden op je mobiele telefoon.

LiteBit is daarbij nog eens een Nederlands bedrijf. Indien je graag een lokaal crypto bedrijf wil steunen is het dus een goed idee om je aan te melden op LiteBit.

Alle voordelen van LiteBit nog een keer op een rijtje:

VIDEO: LITEBIT.EU REVIEW: Ontdek Mijn Ervaring Met LiteBit & LiteBit Wallet, Hoe Betrouwbaar Is Deze Broker
Crypto Unie
 • Beste cryptomakelaar van 2019
 • LiteBit app
 • Handel in meer dan 50 verschillende crypto munten
 • Heel erg veilig
 • Makkelijk te gebruiken
 • Meer dan 600,000 gebruikers
 • Nederlands bedrijf onder Nederlands recht

Welke betaalmogelijkheden zijn er op LiteBit?

VIDEO: LiteBit ervaringen na 8 maanden. Dit moet je weten over brokers, plus- en verbeterpunten [afl 145]
eenrijkerleven

Vooraleer ja kan beginnen met traden moet je natuurlijk geld of crypto munten op je LiteBit wallet zetten. Hiervoor kan je een heleboel verschillende betaalmogelijkheden gebruiken. Hier onder volgt alvast een klein overzicht van de betaalmogelijkheden op LiteBit.

 • LiteBit Credits

Betaal met een virtuele eurobalans in de vorm van LiteBit Credits. 1 LiteBit credit staat gelijk aan 1 Euro.

 • iDeal
 • Bankcontact
 • Mobile 2 App
 • GiroPay of Sofort
 • SEPA
 • Visa
 • Mastercard

Wanneer jij je lid maakt van een exchange is het belangrijk dat je nakijkt welke munten er op de exchange verhandelt worden.

”Het is vaak een goed idee om je in te schrijven bij een exchange die een groot aantal munten verhandelt zodat je altijd makkelijk en snel kan inspringen op nieuwe trends en munten.”

Op LiteBit worden er meer dan 50 munten verhandeld. Hier volgt alvast een greep uit de belangrijkste munten die op LiteBit gekocht en verkocht kunnen worden.

 1. Bitcoin
 2. Ethereum
 3. Bitcoin-Cash
 4. Ripple
 5. Basic-Attention-Token
 6. Cardano
 7. Polymath
 8. TRON
 9. Enjin
 10. Litecoin
 11. Particl
 12. Qtum
 13. 0x
 14. Binance-Coin
 15. Chainlink
 16. Chiliz
 17. Crown
 18. Decentraland
 19. Dent
 20. Dusk-Network

Nu je wat meer weet over het LiteBit platform is het tijd om je door het registratieproces te loodsen. Het registratieproces op LiteBit is erg makkelijk en intuïtief. Het feit dat LiteBit van nature uit een Nederlandse website is wil zeggen dat je het hele registratieproces in het Nederlands kan doorlopen. Buiten Nederlands biedt de website ook Frans en Engels aan als taal.

Om je te registreren op LiteBit klik je op de knop registreren. Hier geef je dan ook meteen je voornaam, achternaam, email adres en wachtwoord op. Kijk goed dat je naam en achternaam overeenkomen met die op je officiële papieren. Je wordt ook gevraagd om je geboortedatum en je land van verblijf en nationaliteit op te geven.

Check nu je inbox. LiteBit zond je een mailtje om je email adres te verifiëren. In deze email vind je een verificatiecode die je op de LiteBit website kan invullen.

Na het verifieren van je email adres zal je ook je persoonlijke gegevens op het platform moeten bevestigen. Klik op de knop Gegevens Updaten en vul alle gegevens in. Dit wil zeggen dat je zowel je persoonlijke gegevens als adres gegevens op LiteBit zal moeten invullen. Ten slotte moet je ook een scan van je paspoort of identiteitskaart uploaden. Dit document zal dan door een medewerker geverifieerd worden.

 1. Klik op registreren
 2. Vul je gegevens in
 3. Verifieer je email adres met de verificatiecode
 4. Vul alle persoonlijke gegevens in
 5. Verifieer je account door een scan van een identiteitskaart of paspoort te uploaden

”Gefeliciteerd! Je hebt je zojuist met succes aangemeld op LiteBit en kan na verificatie van je identiteitsbewijs, beginnen met traden op LiteBit.”

Hoe werkt het Traden met LiteBit?

VIDEO: FABELS waarmee zonnepanelen verkopers jou proberen te overtuigen
Mijn Groene Woning

Nu je een geverifieerd LiteBit gebruiker bent kan je geld storten op je LiteBit account en beginnen met het traden van Cryptocurrency.

Traden op Litebit is erg makkelijk en verloopt niet zo heel erg anders als traden op andere exchanges buiten dat het hier over de simpele aankoop en verkoop gaat van crypto. In plaats van Ripple te traden tegen Litecoin bijvoorbeeld, koop en verkoop je hier meestal tegen LiteBit credits of valuta.

Geld storten op je LiteBit wallet

Wanneer je voor het eerst begint met traden kan je met iDeal of andere betaalmogelijkheden munten aankopen om in je LiteBit wallet te stoppen. Om munten aan te kopen klik je op de knop ‘kopen’. Hier kan je dan de munt selecteren die je graag in je wallet wil opslaan om mee te traden. Geef het bedrag in dat je wil investeren in de munt. Hierna wordt je gevraagd om je betaalgegevens in te vullen en het bedrag te betalen. In geen tijd kan je de munten in je LiteBit wallet ontvangen.

Hoe kan je Crypto kopen op LiteBit?

Heb jij coins in je LiteBit wallet? Dan kan je deze omwisselen naar andere cryptocurrency indien gewenst. Je doorloopt hiervoor eigenlijk gewoon de stappen zoals hierboven aangegeven, maar in plaats van je kaart, SEPA of iDEAL betaal je met de munten in je wallet.

Het kan enkele minuten tot enkele uren duren vooraleer jij je munten in je wallet ziet verschijnen. Dit hangt vooral af van de blockchain en cryptocurrency zelf en niet van LiteBit.

Hoe koop je cryptocurrency via een externe wallet

Op LiteBit kan je via een kleine omweg ook cryptocurrency aankopen via een externe wallet. Dit doe je door in te loggen op je externe wallet en dan de crypto naar je LiteBit wallet te sturen. Wanneer de munten dan uiteindelijk op je LitebBit wallet zijn aangekomen kan je beginnen kopen en verkopen via je LiteBit wallet.

Hoe verkoop je cryptocurrency op LiteBit?

Indien je cryptocurrency wil verkopen op LiteBit klik je op de knop verkoop in je wallet. Hier vul je het aantal munten in dat je graag wil verkopen. Bevestig nu de verkoop en krijg LiteBit Credits in de plaats met welke je een andere munt zal kunnen aankopen. 

Litebit ervaringen van gebruikers

VIDEO: LiteBit STOPT ER MEE! | Wat betekend dit nu voor jou?
Elroy Ryon - Crypto & Investeren

Sources


Article information

Author: Charlene Walker

Last Updated: 1704420482

Views: 1833

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Charlene Walker

Birthday: 1913-11-27

Address: 822 Leslie Rue Apt. 174, Katieborough, KS 46728

Phone: +4308050397175587

Job: Marketing Manager

Hobby: Calligraphy, Tennis, Juggling, Playing Piano, Gardening, Motorcycling, Board Games

Introduction: My name is Charlene Walker, I am a spirited, priceless, lively, Open, dear, radiant, resolved person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.